Julkaistu

WhatsApp

Lohikunkku-WhatsApp-ryhmä

Tänä vuonna tulemme käyttämään Lohikunkussa WhatsApp-sovellusta kilpailun aikaiseen epäviralliseen viestintään. Mikäli haluat ilmoittautua mukaan seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun kilpailun aikana, ilmoita mukaan puhelinnumerosi ilmottautumisen yhteydessä. Puhelinnumero voi olla sama kuin veneen kipparin, tai jonkun muun miehistön jäsenen puhelinnumero.

Luotavaan Lohikunkku-WhatsApp-ryhmään voi kukin venekunta lähettää kuvia (niin maisema-, tilanne-, kuin saaliskuviakin). Lisäksi sana on vapaa jos aika vaan kalastukselta riittää. Koska kaikki osallistujat eivät kuitenkaan tule olemaan mukana WhatsApp-ryhmässä, ja muutoinkin herrasmies-etiketti muistaen, rajoitetaan raportointi vain oman venekunnan tekemisiin ja yleisesti tapahtumaan ja kalastukseen liittyviin asioihin.

 

Kilpailun järjestäjän puolelta tullaan myös osallistumaan keskusteluun ja saatamme vaikkapa tiedottaa saalistilanteesta, mikäli saaliita on Lohikunkkku-ryhmään tai järjestäjän WhatsApp-vastaavalle lähetetty julkaistavaksi. Huomaa, että saaliista ei toki ole pakko ilmoittaa. Ottivinkkejä – oikeita tai vääriä – saa toki jakaa. Huumorin käyttö on sallittua, jopa suotavaa!

 

Huomaa, että WhatsApp-ryhmään lähetettyjä kuvia voidaan käyttää sosiaalisessa mediassa ilman erillistä lupaa (Facebook, Twitter sekä yhdistyksen kotisivut ja keskustelupalstat). Liittymällä ryhmään hyväksyt tämän ehdon. Toki kuvia tullaan käyttämään nimenomaan positiivisessa mielessä sekä tapahtuman, että yhdistyksen toiminnan mainostamiseen. Päivitämme yhdistyksen FB-sivuja sekä Twitteriä säännöllisen epäsäännöllisesti kilpailun ajan.
Twitterissä @nassynlohikala, tunniste #lohikunkku

 

Huom! Kilpailussa on erikseen kilpailun johtajan puhelinnumero jota käytetään viralliseen viestintään mm. kysymyksissä sääntöjen suhteen tms. Kilpailun johtajan nimi ja puhelinnumero julkaistaan kilpailun säännöissä. Hätätilanteessa soita aina ensin 112 (ohjaavat Meripelastukseen) ja vasta tilanteen salliessa kilpailun johtajalle. Yleisiä, ohjeistavia tiedonantoja voidaan antaa myös WhatsApp-ryhmän kautta.

 

Mikä WhatsApp on?
WhatsApp on pikaviestisovellus joka käyttää puhelimen datayhteyttä. Sovellus on ilmainen eivätkä viestit myöskään maksa mitään. Jos sovellus ei ole tuttu, lue lisää vaikkapa täältä: http://aaltokone.com/2012/12/whatsappin-peruskaytto/
Voit ladata WhatsAppin omaan puhelimeesi käyttöjärjestelmäsi mukaisesta sovelluskaupasta.

 

”Täälläkin tätä some-hömpötystä!?”
Kyllä näin on. WhatsApp-keskusteluun ei ole kenenkään pakko osallistua, ja keskustelu on pääasiassa mukava lisä kilpailijoille kilpailupäivään. Keskusteluhan on vain ryhmään osallistuvien kilpailijoiden välinen. Järjestäjä ainoastaan poimii keskustelusta kuvia someen jaettajaksi. Kuvia toivomme, koska kuvat on kivoja, ja tosiasia vaan on, että sosiaalisessa mediassa tavoitamme valtavasti ihmisiä. Tätä kautta saamme huomiota toimintaamme ja täten mahdollisesti lisää tukijoita. Eli kaikki vaan mukaan tarinoimaan ja kuvia ottamaan!