Lohikunkku 2021

Lohikunkku järjestetään tänä vuonna lauantaina lokakuun 30.päivä. Siis viikkoa ennen totuttua pyhäinpäiväviikonloppua, joka lipuu tänä vuonna kalenterissa reippaasti marraskuun puolelle.

Valitettavasti koronatilanteesta johtuen tapahtumaa ei päästä toteuttamaan ihan siten, miten ajatuksissa oli… Mutta pääasia, että treffataan taas hienon järven ja mukavien ihmisten parissa, Ravintola Maisan hienoissa puitteissa! Perjantaina 29.10. tuttuun tapaan huutokauppaa & illanviettoa.

Tiedotamme tarkemmin tapahtumasta mahdollisimman pian!

Näsijärven Lohikalayhdistys järjestää jälleen kaikille avoimet lohikalojen uistelukilpailut Näsijärvellä.

Tapahtuman tuotto käytetään 100% lyhentämättömänä kalaistutuksiin sekä Näsijärven alueen purokunnostuksiin.

KILPAILUKESKUS:
Ajo-ohje: Käänny Terälahdentieltä Murikan suuntaan (Kuorannantie), jolta käännytään Jyväkorventielle, ravintola Maisan opasteita seuraten perille.

OSALLISTUMINEN JA KILPAILUMAKSU:
Kilpailuun on mahdollista osallistua yksin uistellen tai useampi henkilö samassa veneessä. Huom! Vuonna 2021 osallistumismaksu on 25€/osallistuja, tämä siitä syystä, että saadaan eriteltyä soutuvene- & sähköperämoottoriarvontaan arpaliput kullekin jäsenelle. Yksi arpalippu per hlö sisältyy osallistumismaksuun. Halutessasi voit ostaa lisäarpoja ilmottautumisen yhteydessä. Maksu tulee silti suorittaa venekuntakohtaisesti yhdellä kertaa. Huolehtikaa, että kokonaissumma täsmää - lomake ei laske summaa automaattisesti yhteen.

Huom! Kilpailumaksu maksettava ennakkoon 29.10.2021 mennessä, tai vaihtoehtoisesti paikan päällä kisakeskuksessa lauantai-aamuna ennen kilpailun alkua!

Kilpailumaksut ovat seuraavat:
- Osallistumismaksu 25€/henkilö
- Lisäarvat soutuvenearvontaan 10€/kpl (osallistumismaksu sisältää yhden arvan).
- Kilpailumaksu sisältää kilpailuluvat, aamukahvin ja sämpylän klo 7-9 Maisassa, sekä arvan soutuvenearvontaan.
- Kilpailumaksuun ei sisälly treenilupaa perjantaille niille, joilla ei ole Näsijärven vuosilupaa


ALOITUS & LOPETUS
Toimitaan viime vuoden tapaan etälähdöllä, kilpailu alkaa klo 08.00. Punnitusjono sulkeutuu Maisassa klo 16.00, jonne mahdolliset kalat on tuotava vettä pitkin.
Tarkemmat säännöt luettavissa piakkoin sivuilta. Kipparikokous tulee kilpailuviikolla YouTubeen ja linkki/upote on nähtävissä myös näiltä sivuilta.

RUOKAILU:
Kilpailun jälkeen tarjolla ruokailu erillishintaan.
Jos olet maksanut kilpailumaksun, muttet ruokailua, ja haluat osallistua ruokailuun, voit jälki-ilmoittautua vielä 27.10.2021 mennessä samalla ilmoittautumislomakkeella – täytä vain nimet ja ruksaa ruokailusta oikea henkilömäärä sekä merkitse kilpailumaksukohtaan "Vain ruokailuun ilmoittautuminen".

Maksuohjeet ja vahvistusviesti lähetetään automaattisesti kapteenin sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi:
- tarkasta onko viesti ohjautunut roskapostikansioon
- ota yhteyttä info[ät]nasijarvi.fiLOHIKUNKKU 2021 - OSALLISTUSMISLOMAKE
* Vaadittava kenttä
VENEKUNNAN TIEDOT
Lisätietoja WhatsApp-viestinnästä kilpailun aikana