Julkaistu

Vuosikokouksen siivittämänä vuoteen 2016

UUSI HALLITUS
Vuosikokous pidettiin perjantaina 19.2, ja hallitus jatkaa pääosin samalla kokoonpanolla kuin viime vuonnakin. Puheenjohtajana jatkaa Kari Mansukoski. Päivitämme hallituksen kokoonpanon ensi viikon järjestäytymiskokouksen jälkeen.

JATKOSSA JÄRVILOHTA JÄRVEEN – TAIMENET PUROJEN KAUTTA
Suurimpana linjauksena kokouksesta jäseniä kiinnostanee se, että yhdistys aikoo ainakin toistaiseksi istuttaa ainoastaan järvilohta Näsijärveen, taimeniin panostamme purokohteiden kautta.

Järvilohen istuttaminen, ja purokohteiden kautta kunnostuksia ja mäti-istutusten avulla tuetut toimenpiteet taimenien suhteen saivat vahvaa kannatusta aiemmin teettämässämme jäsenkyselyssä. Myös ”kentällä” kuullut jutut vahvistavat tätä tahtoa jäsenten keskuudessa. Vuoden 2014 jäsenkyselyssä rahallista panostusta kannatettiin niin, että keskimäärin 62% laitettaisiin istukaskaloina järveen, ja 38% varoista ohjattaisiin puroihin.

Olemme jo jonkin aikaa selvitelleet nimenomaan isomman, 3-vuotiaan järvilohen saantimahdollisuuksia. Pidemmällä aikavälillä järvilohen istutus vaatii pitkäjänteistä sitoutumista, mutta tällä hetkellä yhdistyksen rahatilanne ja luotto tuleviin vuosiin mahdollistaa tämän. Rahallisesti olemme tänä vuonna varautuneet käyttämään istutukseen noin 6000€, ja purokohteiden kunnostuksiin sekä mätirasia-istutuksiin yhteensä noin 3000€.

YRITYSJÄSENYYS
Vuosikokous päätti asettaa yritysjäsenille 300 euron vuosittaisen jäsenmaksun. Tällä maksulla jäsenyritykset saavat karttamainoksen Lohikunkun kisakarttaan sekä mainosbannerin yhdistyksen nettisivuille. Ja tietenkin jäsenyydellään tukevat Näsijärven lohikalaistutuksia. Päivitys 3.3: Yritysjäsenyys-vaihtoehto nyt täällä

VUODEN AIKANA
Sen suuremmin ei vuoteen ole vielä päivämääriä lyöty kiinni, mutta Lohikunkku tullaan järjestämään jälleen syksyllä, ajankohdan ollessa loka-marraskuun vaihteessa kuten tähänkin saakka. Samoin jatkamme vuosivaappu-linjalla, eli jotain julkaistaan tänäkin vuonna. Näistä toki tiedotamme erikseen.