Julkaistu

Rapala Rahasto tuki jälleen Näsijärven Lohikalayhdistystä

Otamme nöyrän kiitollisena vastaan Rapala Rahaston myöntämän 500€ tuen, kiitos! Haimme avustusta purokunnostusvälineistön hankintaan ja tällä summalla tekee jo ihmeitä. Purokunnostusasioista infotaan lisää kunhan saadaan asioita potkittua eteenpäin. Varmaa on kuitenkin se, että tulevissa talkoissa ei homma jää kiinni lapioista tai ämpäreistä. Vielä kerran kiitos hallituksen, ja varmasti koko jäsenistönkin puolesta.

Ohessa vielä ote Rapala Rahaston viestistä:

”Rapala Rahastolle osoitettiin jälleen kymmeniä hakemuksia pääosin erittäin hyvin perusteltuihin ja tarpeellisiin kohteisiin kalavesien hoitotoimissa ja kalastusmahdollisuuksien turvaamishankkeissa eri puolilla Suomea sekä alan tutkimusten ja opinnäytetöiden tukemisessa. Monet tahot hakivat myös kalastusvälineitä erityisesti lapsille ja nuorille järjestettäviin tilaisuuksiin sekä yläkoulujen opintosuunnitelmiin kuuluvien kalastuskurssien toteuttamiseen.

Vaikka tällaisena tiukan talouden aikana maamme joka kolkassa on entistä huutavampi pula rahoituslähteistä, se ei ole onneksi estänyt kansalaisten laajaa vapaaehtoistoimintaa asioiden hoitamiseksi. Rapala Rahasto haluaakin tukea ensisijaisesti paikallisia hankkeita, joiden päämääränä on kestävä kehitys niin kalavesiemme kuin kalastommekin tulevaisuuden kannalta.

Valitettavasti Rapala Oyj:n yhdessä Normark Suomi Oy:n kanssa perustaman rahaston resurssit eivät riitä kaikkien tahojen avustamiseen, vaikka hyvää tahtoa olisi paljon enempäänkin. Siksi Rapala Rahasto on päättänyt jakaa tänä vuonna kolmen pääavustuskohteensa (Auttin kalatie, Pro Puruvesi ry ja Lohijokitiimi) lisäksi ainoastaan 500 euron suuruisia avustuksia. Alunperin niitä luvattiin jakaa kymmenen, mutta lopulta avustus päätettiin osoittaa peräti 16 eri taholle. Toivomme, että tällä tuen määrällä pystytte jatkamaan työskentelyä esimerkillisen päämääränne saavuttamiseksi.”

 

rapala rahasto