Julkaistu

Pormestarin Lohi oli tänäkin vuonna taimen

Team Masterbait (Lassi Huhtala, Marjaana Ohralahti, Ari Räisänen, Laura Vettenranta) nappasivat komean taimenen lauantain Lohikunkussa. Mittaa taimenella oli 62cm / 2,840kg. Kala oli ensimmäinen ilmoitettu mittakala tämän vuoden Lohikunkussa, ja tällä venekunta nappasi erillisen Pormestarin Lohi -palkinnon. Palkinto oli Motorshop Nokian lahjoittama 160€ lahjakortti. Lisäksi venekunta tuli taimenellaan koko kilpailun neljänneksi, ja sai täten KalastusSuomen lahjoittaman komean raksisalkun. Kiitos lahjoittajille!

Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen oli vastaanottamassa kalaa ja seuraamassa punnitustapahtumaa kokonaisuudessaan. Pormestari lausui muutaman sanan ja kiitti Näsijärven Lohikalayhdistystä hienosta toiminnasta ja yhteistyöstä mm. Näsijärven kalastusalueen kanssa. Ikonen kertoi myös, että hänenkin perheessä kalastusta harrastetaan, mutta lohikalojen saanti on ollut vähän heikompaa – tämä kala kuulemma päätyy todennäköisesti uunikalaksi. Kalaruokienkin makuun päästiin heti punnituksen jälkeen kun nautimme Ravintola Maisan mahtavista ruuista!

Näsijärven Lohikalayhdistys kiittää pomestaria vierailusta ja toivoo entistä tiiviimpää yhteistyötä kaupungin kanssa Näsijärven virkistyskalastuksen ja matkailun suhteen Tampereella. Meillä on hienot vedet ympärillämme, potentiaalia löytyy vaikka mihin!

anna-kaisa

 

 

pormestarin-puhe

anna-kaisa-onnittelee raksisalkku-palkinto img_1226