Julkaistu

Lohikunkku huutokauppa pe 1.11. – myös Facebookissa!

Lohikunkun reenipäivänä perjantaina järjestetään huutokauppa Juhlaravintola & country bistro Maisassa. Totuttuun tapaan huutokauppakohteet laitetaan ennakkohuudettavaksi Facebookkiin. Huutokaupan tuotto käytetään lyhentämättömänä Näsijärven lohikalaistutuksiin ja Näsijärven alueen purokunnostuksiin sekä taimenen mätirasiaistutuksiin.

Aseta huutosi kommentoimalla kohdekuvien kommenttikenttiin. Varsinainen huutokauppa pidetään Juhlaravintola & country bistro Maisassa Lohikunkun reenipäivän iltana eli perjantaina 1.11.2019 n. klo 20.00. Huutaminen Facebookin puolella loppuu perjantaina 1.11.2019 klo 19.00. Huudetut kohteet voidaan postittaa, mikäli huutaja maksaa postikulut. Kohteet voi myös noutaa Lohikunkusta tai sen jälkeen sovitusti jostain päin Tamperetta. Facebookissa tehty huuto voittaa, jos kukaan ei tarjoa huutokaupassa paikanpäällä samaa tai suurempaa summaa kohteesta.

Katso kohteet kuva-albumista Lohikunkun huutokauppakohteet 2019:
https://www.facebook.com/pg/NasijarvenLohikalayhdistysRy/photos/?tab=album&album_id=2307049796072488

Kohteita päivitetään albumiin sitä mukaa kun niitä ilmaantuu. Lahjoituksia otetaan edelleen vastaan. Lahjoitusinnokkuutensa voi ilmaista lähettämällä yksityisviestin Facebookissa Näsijärven Lohikalayhdistykselle tai sähköpostiviestin osoitteeseen ojalas91@gmail.com.

Ei muuta ku huutamaan!