Julkaistu

Huutokauppa – ennakkohuudot FB:ssa

Perinteeksi muodostuva huutokauppa ennakkohuutoinen Facebookissa! Ja paikan päällä perjantaina Ravintola Maisassa.

Mene Faceen ja tykkää myös sivuistamme samalla! https://www.facebook.com/NasijarvenLohikalayhdistysRy/

Klikkaa tästä suoraan huutokohteisiin (Facebook) – kohteita pukkaa lisää koko ajan!

 

Ohjeet/säännöt:

”Tässä albumissa voit tehdä huutoja vuoden 2018 Lohikunkun huutokauppakohteista. Aseta huutosi kommentoimalla kohdekuvien kommenttikenttiin.

Varsinainen huutokauppa pidetään Juhlaravintola & Country Bistro Maisassa Lohikunkun reenipäivän iltana eli perjantaina 2.11.2018 n. klo 20.00.

Huutaminen täällä Facebookin puolella loppuu perjantaina 2.11.2018 klo 19.00.

Huudetut kohteet voidaan postittaa, mikäli huutaja maksaa postikulut. Kohteet voi myös noutaa Lohikunkusta tai sen jälkeen sovitusti jostain päin Tamperetta. Facebookissa tehty huuto voittaa, jos kukaan ei tarjoa huutokaupassa paikanpäällä samaa tai suurempaa summaa kohteesta.

Lahjoitukset ovat tervetulleita vielä tämänkin vuoden huutokauppaan! Lahjoitushalukkuutensa voi ilmaista lähettämällä viestiä Näsijärven Lohikalayhdistyksen Facebook-sivulle tai sähköpostiosoitteeseen: ojalas91 _ät_ gmail piste com”

 

Kiitos tukijoille!

OPM Lowrance – Ravintola Maisa

Nippon Verkko, Esko Tammisalo, Lari Haapkari, Kalarosvo, KVVY, Vakuumikauppa, InnovaStore, Sami Koivula, MY-Vaappu, Janne Hapuoja, Jarkko Jussila, Katsofish.com, JoJo-vaaput, Lähi-Tapiola, Motonet Lielahti, FishArt, Tampereen Satamatoimisto, Kalastajan Kanava